این جشنواره سالانه پاییزی، روز یکشنبه برگزار شد. در این جشنواره، غذای ایمونی ارایه شد که یک خورش است که با ریشه گیاه تارو، گوشت گاو و پیاز گل کونیاکو در یک دیگ بزرگ تهیه میشود. مردم بسیاری از صبح زود برای این مراسم گرد آمده بودند.
سه تُن ریشه تارو، ۲. ۱ تن گوشت و ۳۵۰۰ ورق از کونیاکو در یک دیگ با قطر ۵ .۶ متری ریخته شده و با سس سویا و شکر مخلوط شدند. برای تهیه این خورش از یک دستگاه بیل مکانیکی استفاده شد.
برگزار کنندگان این مراسم در طول ۴ ساعت و نیم، ۱۲۶۹۵ پیاله از این خورش را در میان شرکت کنندگان پخش کردند.
این پذیرایی با خورش سیب زمینی در کتاب رکوردهای گینس ثبت شد
نظر شما